Sizzle nailstudio

Bij Sizzle Nailstudio kunt u kiezen uit nagelverlenging doormiddel van tips of sjablonen in een naturel of een French Manicure nagel. Deze behandeling duurt ca. 2 uur. U kunt zelf bepalen welk model het beste bij u past. 

Gaarne geef ik u advies over de lengte en het product wat het beste voor u is . Ook nagelbijters zijn bij Sizzle Nailstudio aan het goede adres. Doormiddel van een professionele begeleiding komt u zeker van het nagelbijten af.

Een week na de eerste behandeling komt u terug voor een gratis controle afspraak. In deze afspraak kijk ik hoe u in de praktijk met uw nagels omgaat en kan de lengte en/of het model eventueel worden aangepast. Tevens leer ik u hoe u thuis uw nagels een goede verzorging kunt geven .

Naast het plaatsen van een complete nagelset raad ik altijd mijn klanten aan om een AVOPLEX NAGELRIEMOLIE of de MAGNETIC NAGELRIEMOLIE te gebruiken, dit verzorgt uw acryl/gel nagels maar houdt ook u nagelriemen soepel en is een garantie voor een langdurig behoud van uw nagelset.

Foto'sActies

  1.  Nieuwe klanten krijgen 20% korting op een arcyl nagelverlenging.


Connectie

Sizzle Nailstudio 2015