Sizzle nailstudio

Een Manicurebehandeling bestaat uit exclusieve ingrediƫnten en een zeer effectieve werking. Dit geeft je de ervaring van een buitengewone spabehandeling. De resultaten zijn sensationeel, zachtere, gladdere en jonger uitziende handen die alleen maar verbeteren bij herhaaldelijke behandeling of gebruik.

 Bij Sizzle Nailstudio hebt u de keus uit twee manicurebehandelingen: Grote Manicure behandeling bestaat uit: (ca. 1,5 uur)

- Nagels vijlen en op een gewenste lengte en model brengen en scrubben met SKIN RENEWAL SCRUB;

- Handen revitaliseren in een warm water badje met EFFEVESCENT SOAK (Dit badje maakt de handen en nagelriemen zachter en lost de scrub op);

- De nagelriemen verzachten met AVOPLEX EXFOLIATING CUTICLE TREATMENT; 

- De handen vernieuwen met het REJUVENATING SERUM;

- Daarna worden de handen in een parafinebadje gedompeld, hier komen beschermhandschoenen overheen zodat de parrafine 15 minuten kan inwerken;

- Daarna nagels polijsten met de O.P.I. Brilliance vijl;

- De nagelriemen worden verzorgd met AVOPLEX NAGELRIEMOLIE;

-De handen krijgen daarna een volledige massage met FISHINGBUTTER.

- U kunt natuurlijk ook voor de kleine manicure behandeling kiezen (ca. 1 uur) deze behandeling is nagenoeg hetzelfde alleen vervalt de parafine behandeling . 

Na beide Manicure behandelingen kunt u de nagels eventueel ook laten lakken in een passende kleur. Dit is niet in de prijs van de manicure behandeling inbegrepen. 

Foto'sActies

  1.  Nieuwe klanten krijgen 20% korting op een arcyl nagelverlenging.


Connectie

Sizzle Nailstudio 2015